Over ons

Kees Pameijer

Restauratief tandarts

Ik ben een geboren en getogen Hagenaar. Al vanaf zeer jonge leeftijd ben ik gefascineerd door techniek. Op advies van mijn vader ben ik tandheelkunde gaan studeren in Groningen. Een schot in de roos! Het technische aspect in combinatie met het mensenwerk bleek uitstekend bij mij te passen. Al in mijn studie kwam ik in aanraking met reconstructieve tandheelkunde. Via een docent ging ik na mijn studie vanaf 2006 werken bij tandarts Altman en tandarts Barendrecht in Den Haag. Beide tandartsen hebben mij in hun eigen praktijk verder gecoacht. Daarnaast heb ik een jaar het programma voor reconstructieve tandheelkunde in Oisterwijk gevolgd en heb ik twee jaar de opleiding implantologie in Gent gedaan. Inmiddels ben ik gecertificeerd Restauratief Tandarts bij de NVVRT en EPA Certified Prosthodontist. Door Herman Schaefer van endo Den Haag ben ik getraind in het doen van wortelkanaalbehandelingen. Ik volg nog steeds veel cursussen in binnen- en buitenland en coach ik jongere collega’s tot restauratief tandarts.

Om op het sociale vlak een steentje bij te dragen help ik 1 keer per maand de daklozen in het Westeinde ziekenhuis met hun gebitsproblemen. Een net gebit kan ze aan een baantje helpen en uiteindelijk laten re-integreren in de maatschappij.

In mijn vrije tijd ben ik een echt buitenmens, het liefst rij ik op de mountainbike of racefiets en laat me inspireren door al het moois om ons heen.

De laatste technieken

Door het regelmatig volgen van bij- en nascholingen en door actief te zijn binnen diverse verenigingen en studieclubs zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde.

De nieuwste innovaties

Doordat we investeren in de beste materialen en technieken bent u er van verzekerd dat voor u alleen het beste goed genoeg is.

Gecertificeerde experts

Tandarts Pameijer is Restauratief Tandarts (NVVRT), Certified Prosthodontist (EPA) en heeft hij zijn postgraduaat orale implantologie aan de universiteit van Gent behaald.

Tandzorg voor het hele gezin

Naast reconstructieve tandheelkunde bieden we ook de algemene tandheelkunde aan en kan iedereen als patiënt bij ons terecht.

N

Tandzorg voor volwassenen

N

Tandzorg voor kinderen

N

Mondhygienische zorg

Het beste voor u

Bij onze praktijk gebruiken we alleen de beste materialen en passen we de modernste technieken toe.  Bij het herstellen van uw tanden en kiezen wordt er uitsluitend onder vergroting gewerkt. Met vergrotingen van 2 tot 25 keer kunnen we met uiterste precisie uw tand of kies herstellen. Hierbij is moeder natuur ons grote voorbeeld!